Oldal kiválasztása

Forgó Dániel | Meggyőzés Akadémia

meggyozesakademia.hu

Forgó Dániel vagyok, a szakterületem az emberismeret és a befolyásolás.

Szakértőknek és vállalkozóknak segítek abban, hogy képesek legyenek nyomulás nélkül, hatékonyabban eladni a szolgáltatásaikat.

t

Hogyan kezdődött?

Már sokszor találkoztam a SalesFormmal, de nem volt szükségem rá addig, amíg el nem kezdtem építeni az előfizetéses rendszeremet

p

Mi volt a legnagyobb kihívás a salesform bevezetéskor?

Nem láttam benne nagy kihívás, csupán meg kellett tanulnom használni és integrálni a más rendszerekkel. De ez viszonylag egyszerű volt.

p

Mire használod?

Én leginkább előfizetéses rendszer üzemeltetésére és könyvértékesítésre használom főleg.

p

Milyen - pozitív illetve negatív - tapasztalatok szerzett az üzemeltetés során?

Az üzemeltetés eddig szerencsére gondtalan volt.

s

Kinek, miért ajánlanád a salesformot?

Ha valaki több terméket árul online vagy egy-egy termékből / szolgáltatásból sokat ad el, akkor nagyon jól átláthatóvá teszi a folyamatokat a SF. Úgyhogy legfőképpen ezért ajánlanám. 🙂

Nézd meg, Forgó Dániel hogyan építette fel saját salesform alapú automatizált értékesítési rendszerét és hogyan segített másoknak, hogy magabiztosan értékesíthessék a szolgáltatásaikat anélkül, hogy nyomulnának vagy áratcsökkentenének!

A kommunikációban, ha a kezünkben vannak a megfelelő eszközök, hatalmas előnyre tehetünk szert. Manapság pedig a kommunikáció kulcsfontosságú dolog – az üzletben és a magánéletben is egyaránt.

Ezért döntöttem úgy, hogy szélesebb közönségnek is elérhetővé teszem azokat a kommunikációs módszereket, amiket eddig csak kevesen ismertek…

Az utóbbi időben számos ügyfelem ért el sikereket ezekkel a módszerekkel az értékesítés és a tárgyalás terén.

A pszichológiai ismeretek mellett azt is megmutatom, hogy mit kell pontosan mondanod és tenned azért, hogy tényleg el tudd érni, amit szeretnél.

Címkék, kategóriák

Kategóriák: könyv, előfizetéses rendszer Címkék: ForgóDániel, meggyőzésakadémia, 

Forgó Dániel Meggyőzés Akadémiája a MediaVersumban